+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Si funksionon?

Si funksionon Hitjob

Pavarësisht nëse duhet të plotësoni një pozicion ose 100,
Hitjob ju ndihmon të arrini njerëzit që dëshironi të punësoni.

1. Postoni punën tuaj në 2 minuta

inJob është rekrutimi kryesor dhe drejtimi më i gjatë në internet në Vietnam. Ne e kuptojmë që punëkërkuesit vijnë tek ne jo vetëm për një vend pune, por për një mundësi për të realizuar profesionin e tyre.

2. Menaxhoni kandidatët tuaj

Do të merrni aplikime me email. Ju gjithashtu mund të menaxhoni punë dhe kandidatë nga pulti juaj i vërtetë.
Rishikoni aplikacionet, caktoni intervista dhe shihni kandidatët e rekomanduar të gjithë nga një vend.

3. Gjeni përshtatjen e duhur
Përditësoni përshkrimin e punës ose buxhetin tuaj çdo kohë për të përzënë më shumë njerëz në punët tuaja dhe t’i ktheni ato për të aplikuar.
Tërheqni talentin më të përshtatshëm me Faqen tuaj të Kompanisë, ose gjeni kandidatët e saktë që ju nevojiten duke kërkuar në të vërtetë CV.