+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Pse ne?

MISIONI YNE
HitJob është rekrutimi kryesor dhe drejtimi më i gjatë në internet në Shqipëri. Ne e kuptojmë që punëkërkuesit vijnë tek ne jo vetëm për një vend pune, por për një mundësi për të realizuar ëndrrat e tyre profesionale dhe për të ecur lart në karrierën e tyre. Ne, Krijuesit e ëndrrave, jemi këtu për të ndihmuar. Me më shumë mundësi pune çdo vit, më i madhi i çdo faqe interneti për punë në Shqipëri.
Në HitJob, ne i quajmë punonjësit tanë ``Krijuesit e ëndrrave`` sepse të gjithë këtu punojnë për qëllimin përfundimtar: Të ndihmojmë njerëzit dhe kompanitë të arrijnë ëndrrat e tyre. Ne i bëjmë realitet ëndrrat e klientëve tanë të rekrutuar duke i ndihmuar ata të punësojnë njerëzit e duhur për kompanitë e tyre. Ne i realizojmë ëndrrat e punëkërkuesve duke u ofruar atyre punë më të përshtatshme
Të punojnë së bashku!