+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Këshilla për të qenë një punonjës i suksesshëm

Bilanconi jetën tuaj personale me jetën tuaj të punës

Nëse doni të jeni një punonjës fitimprurës për kompaninë tuaj, duhet të jeni në gjendje të kryeni punën tuaj profesionale pa dëmtuar jetën e familjes tuaj.

Puna ne ekip

Për të qenë një punëtor i mirë duhet të keni marrëdhënie të mira pune me kolegët tuaj dhe të mësoni të kryeni detyrat tuaja si ekip.

Nisma dhe përgjegjësia

Këto dy tipare karakterizojnë një punonjës të mirë. Ata flasin për dikë që nuk pret që eprorët e tij të tregojnë se me cilat tema ose projekte të merren, është vetë ai që i propozon ata. Në të njëjtën kohë, ai është një person i organizuar dhe përgjegjës, i cili nuk ka nevojë të kujtohet për përgjegjësitë dhe funksionet e tij brenda kompanisë.

 Interesimi për të mësuar gjithnjë e më shumë

Dëshironi të zgjeroni njohuritë tuaja, të dini se si të përfitoni nga mundësitë dhe mbajtja e një qëndrimi proaktiv dhe disponimi i mirë janë pjesë e cilësive të një punëtori të suksesshëm.

Angazhim për punën e tyre dhe organizatën

Identifikimi i vetvetes me objektivat e kompanisë dhe angazhimi për të kryer punën tuaj profesionale me përgjegjësi janë elemente thelbësore që do t’ju ndihmojnë të ndërtoni një reputacion të mirë në institucion.

Bëni punën tuaj

Kjo nuk ka të bëjë vetëm me kryerjen e detyrave tuaja, por duke i bërë mirë dhe në mënyrë të efektshme.

Leave a Reply

Required fields are marked *