+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Job Categories

How it work.

Find Jobs, Employment & Career Opportunities
I’m an

employer

Signed in companies are able to post new job offers, searching for candidate...

Register as company
I’m an

candidate

Browse and search potential candidates for your job that match you, save job....

Register as candidate

Career advice

Etiam imperdiet pulvinar nisl, eu iaculis justo efficitur in.

5 hapa për të arritur suksesin në punën në ekip

Brenda çdo kompanie ose organizate është shumë e rendësishme të punosh si ekip. Ky është…
Read more

Si të përgatisni një intervistë pune: para, gjatë dhe pas ?

Gjëja më e rendësishme është që ju të dini se si të kaloni me sukses…
Read more

Burimet njerëzore në një kompani: 5 këshilla për të koordinuar departamentin

Përtej mjeteve specifike, ne nuk mund të mos përmendim një seri këshilla të përgjithshme për…
Read more

Nearly

550

EMPLOYER registered

We have

550

Candidate

Nearly

550%

Client who rehire