+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Pyetje te shpeshta

Te regjistrohesh ne portalin Hitjob.al eshte falas .

Ju keni shume avantazhe:

1- Ju mund te krijoni dhe Azhornoni CV tuaj sa here qe ju deshironi

2- Nuk do ju duhet nje CV tjeter per te aplikuar per pune.

3- Mund te merrni njoftime falas mbi punet e reja qe postohen

Po, ju mund te kontaktoni direkt punedhenesin nepermjet Dashboardit tuaj.  por me pare duhet te regjistroni dhe te plotesoni CV tuaj.

Po, ju mund te aplikoni pasi ju keni krijuar profilin tuaj dhe keni plotesuar CV.

Kjo eshte e rendesishme sepse cdo pune e re qe postohet ju vjen me njoftim.

Nese ju keni perfunduar profilian tuaj me sukses atehere kerkesa dergohet me sukses.

Ju mund te Azhornoni CV tuaj sa here qe keni te reja. Ajo do te azhornohet edhe ne aplikimin e punes qe ju keni bere.