+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Pse duhet te regjistrohem ? Cfare perfitoj?

Te regjistrohesh ne portalin Hitjob.al eshte falas .

Ju keni shume avantazhe:

1- Ju mund te krijoni dhe Azhornoni CV tuaj sa here qe ju deshironi

2- Nuk do ju duhet nje CV tjeter per te aplikuar per pune.

3- Mund te merrni njoftime falas mbi punet e reja qe postohen