+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

A mund të filloj një bisedë të re me punëdhënësin?

Po, ju mund te kontaktoni direkt punedhenesin nepermjet Dashboardit tuaj.  por me pare duhet te regjistroni dhe te plotesoni CV tuaj.

Plantthemes
Nulla bibendum commodo rhoncus. Sed mattis magna nunc, ac varius quam pharetra vitae. Praesent vitae ipsum eu magna pretium aliquam. Curabitur interdum quis velit non tincidunt. Donec pretium gravida erat, a faucibus velit egestas eget.