+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Hitjob SHPK

Hitjob SHPK

Informacion rreth kompanisë

Në HitJob, ne i quajmë punonjësit tanë “Krijuesit e ëndrrave” sepse të gjithë këtu punojnë për qëllimin përfundimtar: Të ndihmojmë njerëzit dhe kompanitë të arrijnë ëndrrat e tyre. Ne i bëjmë realitet ëndrrat e klientëve tanë të rekrutuar duke i ndihmuar ata të punësojnë njerëzit e duhur për kompanitë e tyre. Ne i realizojmë ëndrrat e punëkërkuesve duke u ofruar atyre punë më të përshtatshme.