+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Articles Posted by HitJob SHPK

Këshilla për të qenë një punonjës i suksesshëm

Bilanconi jetën tuaj personale me jetën tuaj të punës Nëse doni të jeni një punonjës fitimprurës për kompaninë tuaj, duhet të jeni në gjendje të kryeni punën tuaj profesionale pa dëmtuar jetën e familjes tuaj. Puna ne ekip Për të qenë një punëtor i mirë duhet të keni marrëdhënie të mira pune me kolegët tuaj […]

5 strategji efektive të punësimit të stafit

1. Qëndroni në kërkim të talenteve Kjo ndoshta nuk është koha e duhur për të punësuar dikë, megjithatë, ju duhet të parashikoni nevojat e kompanisë suaj në planin afatmesëm, kështu që këshillohet t’i qaseni procesit të punësimit disa muaj më parë. 2. Zbatoni një strategji dixhitale Kjo pikë është e detyrueshme. Rrjetet sociale janë platforma […]

Rëndësia e një rezymeje profesionale

Në botën e sotme, një rezyme (CV) konsiderohet e detyrueshme përpara se të aplikoni për një vend pune. Një faktor tjetër që tregon aftësitë tuaja dhe ndjenjën tuaj për të organizuar gjëra është letra juaj e prezantimit. Shumica e njerëzve që nuk kualifikohen për një vend pune janë për shkak të modeleve të organizuara të […]

5 hapa për të arritur suksesin në punën në ekip

Brenda çdo kompanie ose organizate është shumë e rendësishme të punosh si ekip. Ky është faktori përcaktues që një projekt të jetë i suksesshëm ose jo. Në një kompani ose grup pune, fakti që anëtarët e saj mund të krijojnë kontakte është një shenjë e mirë që kontribuon në lindjen e ideve të reja. Krijimtaria […]