+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Këkohen Elektricistë pë Punësim ne Itali

Përshkrimi:

Kërkohen Elektriciste per punësim ne Itali.

 


Kushtet e Punë

  1. Kusht kryesor : Te kete njohuri mbi gjuhen Italiane
  2. Te kete eksperience pune
  3. Mos te kete pengesa ne dogane

Cfare Ofrohet:

  • Ofrohet kontrate e rregullt pune
  • Transporti dhe vendi i qendrimit te paguara

 

 

Ju Lutem te plotesoni te gjitha fushat e nevojshme.

Vëndndodhja