+355672040660 Kthesa e kamzes, Garden city, kulla 1 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

Hitjob SHPK

Hitjob SHPK

Informacion rreth kompanisë

Hitjob Shpk ju jep mundesi te mira punesimi brenda dhe jasht vendit.

Tek ne do te gjini pune nga fushat ne te ndryshme, si brenda ashtu edhe jasht vendit.